Erhverv


Hans Frederiksen Erhverv tilbyder:

Vi har et kæmpe udTransit Customvalg af biler til erhversbrug, så hvad enten du skal bruge en ny varebil, et chassis med special opbygning, en bus eller en ny personbil med beskatning skal du kontakte os.

Vi har viden om alle former for finansiering, så vi kan hjælpe med det rigtige valg for din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med:

  • Finansiel leasing.
  • Operationel leasing.
  • Kontant køb med eller uden finansiering.

Hvilken bil passer til din virksomhed?

Varebiler bliver ofte sat i forbindelse med en kassebil af forskellig art, men det er jo meget mere end det. Hos os har vi muligheder helt fra de mindste ombyggede personbiler, til en kassevogn med plads til 17m3. Vi gør brug af de omfattende varebils muligheder hos både Ford & Renault, og det gør os leveringsdygtige i så mange forskellige muligheder, at vi slet ikke har tal på dem.

Hvis behovet er en personbil, kan vi altid tilbyde markedets bedste beskatningsgrundlag, som sammen med attraktive finansieringsløsninger gør det enkelt for dig at vælge din nye firmabil hos Hans Frederiksen A/S.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tager din virksomhed seriøst uanset størrelsen på din bilpark, og tilbyder gerne at komme forbi hos dig for at snakke om mulighederne. Vi kan lave en totalløsning for dig, så alle udgifter i forbindelse med driften af bilen kommer på 1 opkrævning hver måned, så du kender den nøjagtige udgift på alt der vedrører driften af den enkelte bil.

Giv os et opkald på telefon 59555529, eller kom forbi os. Vi ses hos Hans Frederiksen A/S, Elmegade 31, 4400 Kalundborg 

Udviklet af Bilinfo